Framgångar på Swede Horse

 

SkywalkerSkywalker

Skywalker (Zuidenwind-Bernstein, äg o uppf Mosslunda Dressyrstall) visades fint av Cecilia Kristofferssen och tog hem segern i 4-årschampionatet efter att ha vunnit semifinalen och dessutom blivit belönad med 9,5-9,5 av testryttaren Charlotte Dujardin.

Även i 7-årsklassen var det en Zuidenwind-avkomma högst upp på pallen. Stefan Jansson och Zidney (Zuidenwind – Laurentio, uppf Camilla och Seth Andersson, ägare Stefan Jansson) tog hem segern i både semifinalen och finalen. I finalen var de tätt följda av Mikaela Alderin-Daniellson på eleganta Bocelli-dottern Bossanova YL, uppfödd av Yvonne Sterntorp-Ingvarsson och ägd av Hans Danielsson.

I 6-årsklassen var Zwingfly (Zuidenwind – Master, uppf Barbro o Dag Andersson, äg Johanna DueBoje och Cecilia Sjöstedt) 6:a med Johanna DueBoje i sadeln. På 11e plats i samma klass placerade sig Britt-Marie H-Ivarsson på Rudolph (Zuidenwind – Rosevelt, uppf och ägd av sin ryttare).

I 5-årsklassen blev Pernilla André-Hokfelt 6a på Damien (Zuidenwind – Don Schufro, uppf Marie Haward, äg Victoria Appleyard) och Ebba von Essen blev 7a på sin Zumba (Zuidenwind – Amiral, uppf Wilburt Paulsson, äg Ebba von Essen)

Även Blue Hors Zack-avkommorna visade upp sig förtjänstfullt. Zinnia (Zack – Damino SD, uppf Håkan Bengtsson, äg Marie Knutsson) placerade sig på en 4e plats i 4-årschampionatet med Rebecka Knutsson i sadeln. I samma klass var Bergsjöholms Valbonne (Zack – Epson, uppf o äg Marita Strauch) 10a, ryttare Emelie Brolin.

I 5-årsfinalen var Casablanca af Ekeby (Don Romantic – Rotspon, uppf Anders Landin, äg o ryttaree Annie Smith) placerade på en 11e plats. I 6-årsfinalen var Martin Ågevall 5a på sin Romeona (Don Romantic – Briar, uppf Ann-Sofie Lilja).

Stort grattis till alla inblandade, vi ser fram emot nästa år!