Framgångar för avkommor!

Zuidenwind och Bocellis avkommor har inlett tävlingssäsongen 2019 på ett utmärkt vis.

Vid tävlingarna i Laholm sista helgen i mars fick ett antal avkommor sin första biljett till Falsterbo. I 5-årsklassen segrade Mia Runesson och Zenit (Zuidenwind-Don Schufro) på 79.2%. Tvåa var Marika Martinsson och Biscotti (Bocelli-Saigon) på 78,4%. I 6-årsklassen var Cecilia Kristoffersen och Skywalker (Zuidenwind- Bernstein) tvåa på 84,4% och Ida Kristoffersson och Zenathello (Zuidenwind-Don Schufro) var trea med 82,8%. 7-årsklassen vanns av Mia von Essen och Zumba (Zuidenwind-Amiral) på 75,6%. Stort grattis alla ryttare, ägare och uppfödare!

Vid tävlingarna i Åstorp samma helg följde Sandra Dahlin och Ichi (Bocelli-Donnerschlag)  upp sina segrar på Strömsholm med ytterligare en seger i Grand Prix. Denna gång vann ekipaget med 69,7%. Johanna DueBoje och Mazy Klövenhöj (Bocelli – National Zenith xx) tog hem femteplatsen i samma klass med 66,8%. Under fredagen var Britt-Marie Ivarsson och 8-åriga Rudolph (Zuidenwind-Rosevelt) tvåa på 69,6% i den nationella St Georgen i Åstorp som hade 37 startande. Under söndagen följde de upp med seger i Intermediaire I på över 70%.

Britt-Marie Ivarsson och Rudolph

Johanna DueBoje och Mazy Klövenhöj

Sandra Dahlin och Ichi

Stort grattis till ryttare, ägare och uppfödare!