Zuidenwind och Cohiba Elitpremierade i SWB

Vi är otroligt glada att våra före detta hingstar Zuidenwind 1178 och Cohiba VDL 1198 i år har tilldelats Elit i SWB tack vare sina fantastiska avkommor.

Zuidenwind(f 04, 00 Seven – Jazz) har lämnat två godkända hingstar, Certus NL 1257 och Heston for U 1311. Han har dessutom lämnat Grand Prix-hästarna Zidney, Dancing Zinderella, Rudolph, Kopparkulla Malovana, Cabaletta SB och Heston for U, samt ett stort antal avkommor som varit väldigt framgångsrika i Unghästchampionaten.

Cohiba(f 06, Chacco Blue – Acord II) har lämnat Markan Cosmopolit som var 3a i World Cup-finalen 2022, samt 10a individuellt och del i det svenska laget som tog guld vid VM i Herning. Cohiba har dessutom lämnat Albfuehren’s Maddox som tävlat framgångsrikt, och bl a var i final i EM 2021. Cohiba har lämnat totalt 16 avkommor som tävlat internationellt.

Vi gratulerar alla de uppfödare som har avkommor efter dessa fantastiska hingstar!