OM OSS

PerPer Runesson
Per började rida som 5-åring. Under hela sin uppväxt har hästar alltid funnits på gården där han är upopväxt. Fälttävlan var grenen som Per tävlade i under många år.

I mitten på 80-talet i samband med att hingsten Bernstein blev godkänd startade Per företaget och affärsinriktningen Gränsbo Stuteri. Vid den tidpunkten började också det traditionella lantbruket att avvecklas.

Idag rider och utbildar Per de yngre hästarna tillsammans med sambon Rose och äldsta dottern Mia. Under avelssäsongen sköter Per hingstarna som som skall tappas och dessemellan följer med Rose på tävlingar som groom & coach.

 

RoseRose Mathisen
Norskfödda Rose är bosatt och verksam i Sverige sedan 25 år.

Rose är utbildad på Strömsholm och bedriver från basen på Gränsbo utbildning & försäljning av dressyrhästar samt utbildar elever. Idag ingår Rose i Svenska Dressyrlandslagets A-trupp med Gränsbos godkända hingst Bocelli.
​​
Rose rider, utbildar och tävlar Gränsbos andra avels- och dressyrhästar framgångsrikt. Rose har utbildat fem hästar till Grand Prix Dressyr.

 .

IngemarIngemar Runesson
Ingemar är bror till per och är Gränsbos ”spindel i nätet” vad avser administration
och ekonomi vilket är Ingemars ansvarsområde.

Ingmar medverkar också vid selektering vid ev. inköp av nya dressyr och hopphingstar till verksamheten.

Ingmar är inte ryttare men har ett fint- och utvecklat ”öga” för potentiella hästar för dressyr- och hoppsporten.

.

IMG_1579Mia Runesson
Mia är Per´s äldsta dotter är knuten till Gränsbo Stuteri som hästskötare, hästutbildare och tävlingsryttare av Gränsbos yngre hästar och hingstar i samverkan med Rose.

Trots sin ungdom är Mia rutinerad på tävlingsbanorna, nu senast vid Unghäst VM 2011 i Verden, Tyskland med Gränsbos egna uppfödning Barcelona.

.

Sara-PSara Perklev
Har egen häst med sig som Sara tävlat
upp till Int.I.

Sara har även en unghäst e Bocelli som hon nu utbildar med hjälp av Gränsbo. Sara har tränat för Rose i flera år och är på Gränsbo för att utveckla sin ridning samt att
få erfarenhet av olika hästar i utbildning.

.

 

 

Denise-L-2Denise Ljungkvist
Denise är anställd på Gränsbo sedan juli 2012.

Denise har examinerats från Helsingborgs Ridgymnasium 2012.