COPYCAT 1322

 

Född 2013, Prem G, 169 cm
e Comme il Faut u Whoppy Goldberg
e Wogenbrecher u Pan Am e Pilot
Uppfödare: J Rütter, Tyskland
Ägare: Gränsbo stuteri o Johan Ifverson

Copycat godkändes vid premieringen i Westfalen 2015. Han är godkänd i SWB sedan 2016 efter att ha gjort godkända Bruksprov som 3- och 5-åring. Under Bruksprovet 2018 fick han mycket beröm av testryttarna Jennifer Fogh-Pedersen och Dave Maarse för sin försiktighet, kapacitet och känslan han ger över hindren.
Copycat är fadern Comme il Fauts första godkända son i Sverige. Comme il Faut härstammar från två världsstjärnor; Cornet Obolensky och Ratina Z. Båda har tillhört den yttersta världseliten och har guldmedaljer från ett flertal mästerskap. Cornet Obolensky har visat sig nedärva sin otroliga hoppförmåga och redan 2013 hade han 194 avkommor som tävlat svår hoppning, bara i Tyskland.
Comme il Faut har under de senaste åren radat upp topplaceringar och vinster. Tillsammans med sin ryttare Marcus Ehning har han segrar i Global Champions Tour, världscupen samt ett antal världscupplaceringar. Han har lämnat ett stort antal godkända hingstar bl a Comilfo Plus Z och Hermantico samt premiehingstarna Comme il Real, Coronet D’Honneur, C, Cornet’s Fire Z och Come si Deve.
Modern Whoppy Goldberg är efter Wogenbrecher, en tysk hingst med ett mindre antal avkommor som dock varit mycket framgångsrika. Tre avkommor har gått svår hoppning och dottern Wiscaja har lämnat två svårklasshästar, Tellement Bel Z och den godkända hingsten Bel Reinhart Z. Whoppy Goldberg har även lämnat Rosebery som startat 1.40 hoppning. En halvsyster till modern, Fraulein vom Moor, har lämnat Clooney 51 som tillsammans med Martin Fuchs var med det schweiziska laget som tog EM-brons i Aachen 2015 samt i Göteborg 2017. Han var också i OS-final i Rio 2016 och har ett flertal placeringar i världscupen. Fraulein vom Moor har också lämnat den godkända hingsten Lord Clooney. Mormodern Pan Am är ett statspremiesto som lämnat en avkomma i internationell 1.60 hoppning. Hon är efter Pilot, en av de tyska avelsmatadorerna med ett hundratal godkända söner.

Hingstvisning 2018

Film 2017

Video hingstvisning 2016

Film!

Copycat tjänstgör via AI och TAI

Westfälische Körung 2015

Spara