COPYCAT 1322

Ridsport,

Född 2013, Prem G2, 167 cm
e Comme il Faut u Whoppy Goldberg
e Wogenbrecher u Pan Am e Pilot
Uppfödare: J Rütter, Tyskland
Ägare: Gränsbo stuteri o Johan Ifverson

Copycat godkändes vid premieringen i Westfalen 2015. Vid det svenska Bruksprovet 2016 godkändes han även i SWB, han fick bl a betyget 9 på typ. Copycat är fadern Comme il Fauts första godkända son i Sverige. Comme il Faut härstammar från två världsstjärnor; Cornet Obolensky och Ratina Z. Båda har tillhört den yttersta världseliten och har guldmedaljer från ett flertal mästerskap. Cornet Obolensky har visat sig nedärva sin otroliga hoppförmåga och redan 2013 hade han 194 avkommor som tävlat svår hoppning, bara i Tyskland. Comme il Faut har under det senaste året radat upp topplaceringar och vinster.
Tillsammans med sin ryttare Marcus Ehning segrade han i Global Champions Tour i Wien och vann också världscupdeltävlingen i Madrid. Han har lämnat ett stort antal godkända hingstar bl a Comilfo Plus Z och Hermantico samt premiehingstarna Comme il Real, Coronet D’Honneur, C, Cornet’s Fire Z och Come si Deve.
Modern Whoppy Goldberg är efter Wogenbrecher, en tysk hingst med ett mindre antal avkommor som dock varit mycket framgångsrika. Tre avkommor har gått svår hoppning och dottern Wiscaja har lämnat två svårklasshästar, Tellement Bel Z och den godkända hingsten Bel Reinhart Z.
Modern har även lämnat Rosebery som startat 1.40 hoppning. En halvsyster till modern, Fraulein vom Moor, har lämnat Clooney 51 som tillsammans med Martin Fuchs var med i det schweiziska laget som tog EM-brons i Aachen 2015. Han var också i OS-final i Rio och fortsatte under hösten att leverera ett antal höga placeringar i världscupen.
Fraulein vom Moor har också lämnat den godkända hingsten Lord Clooney. Mormodern Pan Am är ett statspremiesto som lämnat en avkomma i internationell 1.60 hoppning. Hon är efter Pilot, en av de tyska avelsmatadorerna med ett hundratal godkända söner.

 

Film 2017

Video hingstvisning 2016

Film!

Copycat tjänstgör via AI och TAI

Westfälische Körung 2015

Spara