DYLAN N 1312

Dylan N 1312

Född 2010, Prem G, 167 cm
e. Diarado u Io N e Indoctro
u Caterpillar Elit e Le Mexico

Uppfödare och ägare. Ingrid och Olle Kindberg, tel 0709-533630

Ext: 99887,5=41,5 poäng

Dylan N genomförde ett fantastiskt bruksprov i Flyinge 2015, där bl a hans exteriörpoäng är bland det högsta en hopphingst någonsin tilldelats. Han fick dessutom 8,5-9 i hoppning, 9-9 av testryttarna och 8,5 för sin galopp under ryttare. På sitt treårstest fick han totalt 53p som
hopptalang och året efter blev han 5a i finalen av 4-årschampionatet på Breeder’s Trophy i Flyinge. I Breeder’s Trophy finalen för 5-åringar 2015 slutade Dylan N på 8e plats med endast 1 tidsfel i kval 2.

Fader till Dylan N är topphingsten Diarado som tagit den internationella aveln med storm. Ur hans första årgång godkändes hela 27 hingstar. Diarado utsågs 2013 till Tysklands bästa hopphingst.

Dylan N är den första, och hittills enda, avkomman till Io N. Hon har själv placeringar t o m 135m och ett avelsindex på 146 i hoppning. Io N gjorde ett fantastiskt treårstest där hon fick dubbeldiplom med otroliga 55p i hoppning, med bl a 10-10 i hoppbetyg. Morfadern Indoctro hade en stark tävlingskarriär t o m svår klass men har varit än mer framgångsrik som avelshingst. Han har 7 godkända söner i Sverige, bl a No Limit, Vivaldi K och Sheraton VDL. Indoctro är den yngsta hingsten någonsin att bli premierad med ”Preferent” i KWPN. Mormor Elitstoet Caterpillar är efter Le Mexico som hade stort inflytande över den holländska aveln under sin livstid. Caterpillar har lämnat 6 avkommor med diplom.
Dottern Tsara vann Breeder’s Trophy som 6-åring och ytterligare tre avkommor har placeringar i 130m hoppning och högre, bl a Onosa N som senare sålts till Ludo Philippaerts. Caterpillar har även lämnat en avkomma som är placerad i Msv A dressyr. Isis N, helsyster till Io N, är
mor till den godkände hingsten Cormac N. Halvsystern Annapurna e Everest har lämnat tre framgångsrika avkommor i hoppning; Savanna K, Candlelight K och Rihanna K.
Mormors mor Zunosa har placeringar i svår hoppning.

Dylan N kommer att tävlas av Magnus Österlund med sikte på 6-årschampionaten och Unghäst-VM.

Video hingstvisning 2016

Video!

Dylan N tjänstgör via AI och Tai från Falbygdens stuteriFotograf Claes Jakobsson, www.hastbilder.se