MY VITALITY DVH 1367

Född 2017, Prem G, 170 cm

e Vivaldi u Tolivia e D-Day u Nalivia e Argus

Uppfödare: Stal 104 BV, Holland

Ägare: Helgstrand Dressage, Danmark

WFFS negativ

My Vitality är en mycket spännande hingst efter Elithingsten Vivaldi – dessutom är han helbror till den mycket populära hingsten Vitalis! Vitalis har bl a deltagit i Unghäst-VM och segrat i prestigefulla Nürnberger Burg Pokal. Vitalis har bl a lämnat godkände hingsten Valverde som blev 4a vid Unghäst- VM i Ermelo 2019.

My Vitality imponerade stort och segrade i DRF’s dressyrchampionat med 94%. Vid 14-dagarsprovet i DVH fick My Vitality fick 9 av testryttaren samt 8,5 för trav, galopp och ridbarhet och 8 för skritt. Han vann sedan DVHs 35-dagarsprov med 902,5 poäng, där han bl.a. belönades med 9,5 för galopp och ridbarhet.

Modern Tolivia är premierad prok pref sport Elite prest i KWPN. Fadern Vivaldi är en legendar inom dressyraveln och har lämnat många godkända hingstar och internationella Grand Prix-hästar. Vid EM 2019 bestod halva det holländska silver-laget av Vivaldi-avkommor genom Glock’s Dream Boy och Desperado.

Mormodern Nalivia är premierad ster i KWPN. Morfadern D-Day var segerhingst i Oldenburg och vann sedan bruksprovet i Neustadt-Dosse.

Mormors mor Folivia är premierad prest pref keur i KWPN. Ur stostammen kommer flertalet svårklasshästar i dressyr.

Mormors far Argus var en multitalang som tävlade 1.50-hoppning och svår dressyr.

My Vitality finns tillgänglig via TAI från Helgstrand Dressage på ordinarie licens

My Viatality 2021 Helgstrand Dressage