HARLEM D 1354

Harlem D_2017Född 2012, Prem G, 166 cm
e Vivaldi u Dorina e Donnerhall
u Rosita e Rosenkavalier
Uppfödare: J C M Derikx, Holland
Ägare: Stall Säthälla AB, Tranås

Harlem D är en väldigt elegant Vivaldi-son som utnämndes till premiehingst vid KWPNs hingstpremiering i Den Bosch 2015. Han godkändes i SWB vid det svenska Bruksprovet 2017.
Fadern Vivaldi har de senaste åren lämnat ett stort antal mycket framgångsrika avkommor, såväl ston som hingstar har dominerat i avel och sport. Han är far till Årets Sto i KWPN 2011 och till segerhingsten i KWPN 2012. Några av de avkommor som utmärkt sig är Vitalis, Dream Boy, Eye Catcher, Van Vivaldi, Desperados och Blue Hors Veneziano. Cennin, e Vivaldi – Donnerhall, har ett flertal världscupplaceringar på över 77%.
Harlem D kommer från ett mycket starkt möderne där modern Dorina är efter avelsmatadoren Donnerhall och är premierad pref ster prok i KWPN med ett avelsindex på 166. Hon är helsyster till de godkända hingstarna Don Bedo I och Don Bedo II. Hon har lämnat flera avkommor som varit framgångsrika i Holland, bl a Edmar D som segrat i Lilla rundan samt Forina som var stochampion i Brabant och senare fjärdeplacerad vid det holländska stochampionatet 2013. Forina har ett avelsindex på 187 som är ett av de allra högsta i KWPN. Mormodern Rosita är ett statspremiesto som utöver tidigare nämnda avkommor även har lämnat ett antal statspremieston.
Harlem D kommer att tävlas med sikte på 5-årschampionaten och Unghäst-VM.

Harlem D har tidigare avkommor i Holland, här är ett stoföl född 2016 e. Harlem D – Apache! Film!

Video 2017

Harlem D tjänstgör via AI och TAI

Spara

Spara

Spara