GIOVANNI-BELL DVH 1339

Född 2016, Prem Int, 169 cm
e Kastels Grand Galaxy Win u Madison-Bell
e Blue Hors Don Romantic u Medini-Bell e Michellino Uppfödare: T & N Jepson, Danmark
Ägare: Helgstrand Dressage, Danmark
WFFS negativ

Giovanni-Bell utsågs till premiehingst i DVH vid den danska hingstpremieringen i Herning 2019. Därefter gjorde han ett utmärkt 14-dagarsprov där han bl. a. belönades med 8,5 för skritt, trav och ridbarhet. Giovanni-Bell är den första avkomman till Madison-Bell. Hon var i final i Dansk Ride Forbunds dressyrchampionat för 4-åringar, och har gjort flera starter på över 82%. Mormor Medini-Bell har lämnat en avkomma som blev uttagen till elitfölauktionen i DVH. Mormors mor Monica Bell har fyra helsyskon som är B-hästar och en helbror som är A-häst

i dressyr i Danmark. En helsyster har tilldelats bronsmedalj i DVH. Fadern Grand Galaxy Win har trots sin unga ålder redan presterat inom sport och avel. Han var finalist i Unghäst-VM som 5-åring tillsammans med Severo Jesus Jurado Lopez. Ur sin första årgång lämnade han tre godkända hingstar i DVH. Vid Oldenburgs hingstpremiering 2018 var segraren Global Player efter Grand Galaxy Win. Global Player utsågs 2019 till premiehingst i DVH. 2019 blev Lennox W reservsegrare i KWPNs hingstpremiering och ytterligare tre söner godkändes.

Don Romantic blev Elitpremierad samt utsedd till Årets Hingst i Dansk Varmblod 2010.
Han har lämnat mer än 15 godkända söner och ett stort antal framgångsrika sporthästar. Mormors far Michellino var Årets Hingst i Dansk Varmblod år 2006 och anses vara en av de viktigaste hingstarna i DVH. Han har bl a lämnat Mistral Højris som tog guld i lag och en individuell bronsmedalj vid OS i London 2012. Han har dessutom lämnat över 25 Grand Prix-hästar i dressyr.

Giovanni-Bell stationeras på Gränsbo, tjänstgör via AI och TAI

Film från hingstvisning 2019