PROUD JAMES DVH 1477

Proud James DVH 1477
Född 2020, 168 cm
e Jameson RS2 u Cyraniek e Johnson u Faniek STV e Variant
Ägare: Helgstrand Dressage
Uppfödare: Y.Y.M van Maasacker

WFFS negativ

Proud James kommer ur den första årgången föl från hingsten Jameson RS2, som kom på åttonde plats vid VM för unga dressyrhästar som femåring och som återigen gjorde succé i sjuårsklassen 2021 med Marieke van der Putten. Jameson RS2 vann sitt hingstprov i Nederländerna, samt Pavo Cup och två gånger hingstfinalen i s’Hertogenbosch.

Modern Elite, prok Cyraniek, har lämnat den i KWPN-licenserade hingsten W-Horseland Inverness, som tävlat framgångsrikt i internationella lilla rundan. Hennes halvsyster keur, pref, prest Niniek STV är placerad i Grand Prix och har lämnat den godkända hingsten Beukenvallei’s Iconic B(placerad i Inter I), samt ytterligare två svårklasshästar.

Hans morfar Johnson är för närvarande i ledningen av WBFSH-rankingen av de bästa dressyrhingstarna i världen. Han var själv en av de mest framgångsrika Grand Prix-hästarna på sin tid med Hans Peter Minderhoud och vann lagbrons vid WEG i Caen 2014, lagguld och individuellt brons vid EM i Aachen 2015 och tog en nionde plats individuellt vid OS i Rio.

Hans mormor keur, pref, prest Faniek STV är halvsyster till den godkända hingsten Randell STV och till de två Grand Prix-hästarna Hermes och Arrivederci. Hermes deltog i World Equestrian Games 2002 i Jerez de la Frontera samt EM 2001 och 2003.

Ur stostammen kommer även Alias ​​Boukefallos, Junior STV, N.Ravel’s Naughty STV och ett flertal andra sporthästar.

 

Proud James finns tillgänglig via TAI från Helgstrand Dressage på ordinarie licens

Läs mer om Proud James på Helgstrand Dressage’s hemsida här

Proud James 2023