Grevlundagården ny delägare i Copycat 1322!

 

 

 

 

 

 

Vi vill meddela att Grevlundagården har köpt in sig som delägare i den mycket lovande hopphingsten Copycat 1322 Född 2013, 169 cm, Uppfödare: J. Rutter, Tyskland Ägare: Grevlundagården, Gränsbo Stuteri och Johan Ifverson. ”Vi har följt Copycat en tid och nu har vi haft honom på gården i drygt två månader och lärt känna honom både hemma och på tävling och vi ser väldigt ljust på denna supertalangs framtid både i sporten men också i aveln då vi tror han kan tillföra mycket. Det är en hingst med ett super temperament som har allt man kan önska, power, kapacitet, kvickhet och mod” meddelar Lisen Bratt Fredricson.

Ingmar Runesson, Gränsbo Stuteri hälsar ” Vi är mycket glada och stolta över vårt nya samarbete med de nya delägarna Grevlundagården. Vi ser en långsiktig satsning i sporten men också nu framåt med aveln, Copycat har redan nu imponerat med sin hoppning med Stephanie Holmén i sadeln”

Copycat har en mycket spännande härstamning, han är e den fantastiske hingsten Comme il Faut som har en guldkantad härstamning e Cornet Obolensky och Ratina Z , båda har tillhört världseliten med guldmedaljer i de största mästerskapen. Copycat har också ett mycket framgångsrikt möderne där modern Whoppy Goldberg är halvsyster med modern till Clooney ( Cornet Obolensky) nybliven silvermedaljör VM i Tryon och World Cup vinnare förra helgen i Lyon.