Hingstvisningsrabatt

I samarbete med Helgstrand Dressage erbjuder Gränsbo Stuteri och Västra Hoby Stuteri Ab följande:

Missa inte chansen att få upp till 20% bokningsrabatt på några av världens bästa dressyrhingstar från Helgstrand Dressage. Eftersom hingstvisningen på Flyinge är inställd pga rådande pandemi kör vi bokningsrabatt online. Boka 1-2 ston och erhåll 10% rabatt på priset, 3-4 ston 15% och 5 ston och fler 20%. Rabatten gäller för samtliga Helgstrand-ägda hingstar stationerade i Danmark och Tyskland. För att göra bokningen lättare räcker det att mejla in namnet på stoet, hingst kan ni bestämma senare.

Erbjudandet gäller idag söndagen den 19 april, och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Varmt välkommen att mejla eller ringa för fler frågor info@gransbostuteri.com (0705976331) eller tobias@vastrahoby.se (0708421107)

.