KNOCKANDO VH 1475

Foto: Pernilla Hägg

Knockando VH 1475

Född 2019, 168cm

e Franklin u De la Reinne VH e De Niro u Rakel VH e Rohdiamant

Uppfödare: Västra Hoby Stuteri AB

Ägare: Västra Hoby Stuteri AB & Helgstrand Dressage

WFFS negativ

 

Bruksprovsvinnare i SWB 2023! Knockando gjorde ett fantastiskt bra prov med, 42,5p för sin exteriör. Gångarter under ryttare belönades med, skritt 9, trav 8,5 och galopp 9,5, och av testryttarna fick han 9,5 – 9,0, Knockando började sin karriär i Malmöhus 3-årstest där han fick 52,5p och senare på året slutade han på en 2:a plats i 3-årschampionatet i Flyinge.

Knockando kommer från ett fantastiskt möderne där modern, De la Reinne VH är tredje generation Elitsto från Västra Hoby, hon har 165 i dressyrindex och har lämnat bl a, helbröderna Springbank VH och Springbank II VH som båda är Breeders Trophy-vinnare och deltagit i Unghäst-VM, Floricella som var 3:e placerad i Rikssto, Vive la Reinne II VH som blev 4:e placerad i Breeders Trophy för 4-åringar 2022 och har i år segrat i SWB Trophy i Scandinavium. Mormor Rakel VH har ett dressyrindex på 151 och lämnat bl a, den godkände Grand Prix-hingsten Dalwhinnie, Florence VH som har segrat i Rikssto, Ricardo VH som har placeringar i Prix St George dressyr.

Morfar De Niro är en legend både inom avel och sport som lämnat över hundra godkända hingstar samt över hundra Grand Prix hästar.

Rohdiamant har själv tävlat Grand Prix, och har lämnat ett stort antal framgångsrika avkommor samt hingstar, bl a Rubin Royal och Blue Hors Romanov.

 

Knockando VH stationeras på Gränsbo Stuteri och tjänstgör via AI och TAI

Knockando VH 1475 - 2023