STRAIGHT HORSE LEONARDO DVH 1469

Straight Horse Leonardo DVH 1469

Född 2020, 169 cm
e Lord Europe u Straight Horse De Milla e De Niro u Straight Horse Zackonik e Zack
Ägare: Helgstrand Dressage & Straight Horse ApS
Uppfödare: Straight Horse ApS

WFFS negativ

Straight Horse Leonardo är en extremt rörlig ung hingst med enastående egenskaper. Han besitter allt som krävs av en toppavelshingst och sporthäst.

Hans mor, Straight Horse De Milla, belönades med en guldmedalj i Dansk Varmblod och uppnådde en 6:e plats vid Danska Ridsportförbundets unghästmästerskap 2019.

Mormodern, Straight Horse Zackonik, har tävlat framgångsrikt i internationell Grand Prix. Hon är dessutom helsyster till Glocks Zonik N.O.P. Zonik var en del av det holländska laget som vann lagsilver vid EM, dessutom tog han en individuell 6:e plats i Küren och en 8:e plats i Specialen. Vid världscupfinalen i Göteborg nådde paret även en 8:e plats. Straight Horse Zackoniks halvbror, Blue Hors Santiano, segrade i Pavo Cup för 5-åriga hästar och deltog i Unghäst-VM samma år. Halvbrodern, Straight Horse Cosmo (e. Grand Galaxy Win), tävlar med stor framgång i lilla rundan med Charlotte Jorst i USA.

Fadern Lord Europe var Premiehingst i DWB och ur hans första årgång hade han Reservsegraren i Westfalen, som såldes för 401 000 Euro.

Morfadern De Niro är en legend inom både avel och sport, och har lämnat över hundra godkända hingstar samt över hundra Grand Prix hästar.

Mormors far, Zack, tävlar framgångsrikt på högsta internationella nivå. Han var bl a del i det danska lag som tog VM-guld i Herning 2022. Han har lämnat mer än 40 godkända hingstar och mer är 20 GP-hästar, bl a Blue Hors Zatchmo, Glock’s Zonik, Blue Hors Zepter och  Heiline’s Zackton.

Straight Horse Leonardo finns tillgänglig via TAI från Helgstrand Dressage på ordinarie licens

Läs mer om Straight Horse Leonardo på Helgstrand Dressage’s hemsida här

Straight Horse Leonardo 2023