KREMLIN MD DVH 1300

Född 2015, Prem G, 168 cm
e Governor u Faresia e Rousseau u Baresia B e United

Uppfödare: M. Dinnissen, Holland
Ägare: Helgstrand Dressage
WFFS negativ

Kremlin var segerhingst som 3-åring vid KWPNs hingstpremiering i Den Bosch 2018. Samma år utnämndes han till premiehingst i DVH. Som 4-åring blev han ”fløjhingst” vid DVHs hingstpremiering i Herning 2019 med poängen 8 för skritt, 9 för trav, 9 för galopp och 9 för allmänt intryck.

Kremlin segrade vid kvaltävlingen till Pavo og Dansk Ride Forbunds 4-årschampionat med 9,0 för trav, 8,0 för skritt, 9,2 för galopp, och 9,0 för såväl ridbarhet som kapacitet. Totalt blev det 88,4%.

Fadern är Totlias-sonen Governor som var reservsegrare vid KWPNs hingspremiering 2014. Han gick sedan vidare och vann sitt bruksprov samma år med bl a betyget 9 för galopp, ridbarhet och temperament. Tillsammans med Adelinde Cornelissen har han tagit silvermedalj på Unghäst-VM som både 6- och 7-åring. Han är även regerande holländsk mästare i lilla rundan, där han segrade i Int 1 kür på 78 %. Governor har redan lämnat ett antal godkända söner bl a Golden Eye, Koning, Kayne, Go First och Gin Tonic. Morfadern Rousseau har haft segerhingsten tre gånger vid hingstpremieringarna i KWPN. Rousseau vann sitt bruksprov i Holland 2002 och han vann även Pavo Cup, med bl a 10,0 av testryttarna. Som 5-åring blev han silvermedaljör vid VM för unga hästar i Verden.

Modern Faresia är premierad keur prok i KWPN och Kremlin är hennes första avkomma. Mormodern Baresia B har själv tävlat svår dressyr och är premierad prem sport (dr) Elite IBOP prok. Ur stostammen kommer ett stort antal premierade ston i KWPN och ett flertal godkända söner, bl a godkände hingsten Dream Boy som tävlas i internationell Grand Prix av Hans-Peter Minderhoud.

Kremlin MD finns tillgänglig via TAI från Helgstrand Dressage på ett-stolicens