SO PERFECT DVH 1371

So Perfect DVH 1371
Född 2017, 173 cm
e Sezuan u Shakira e Sir Donnerhall I u Roxana RA e Rohdiamant
Ägare: Helgstrand Dressage
Uppfödare: Frank Nordhausen

WFFS negativ

Listan över topp-prisföl efter So Perfect blir längre och längre: Brix So Special såldes för 65 000 euro i Vodskov och Semper Libre såldes för 62 000 euro i Vechta.

Inom sporten gjorde So Perfect sig ett namn vid DM för femåriga dressyrhästar: han fick högsta poäng för tävlingen i galopp med 9,3, 9,0 för trav, 8,8 för ridbarhet och 8,3 för framtidsutsikter. So Perfect var reservsegrare i Oldenburg, och vid sitt hingstprov i Danmark fick han tio 8,5:or och två 8,0:or, vilket resulterade i totalt 8,42 poäng och seger.

Hans far Sezuan var världsmästare som fem-, sex- och sjuåring och tillhör utan tvekan de mest efterfrågade dressyrhingstarna i dag. Med sin ryttare Dorothee Schneider har han segrat i internationell Int I. Han har bl a lämnat Suarez, Sezuan’s Donnerhall, So Unique , Secret, Joshua och Queenparks Wendy.

So Perfects mor Shakira är halvsyster till den licensierade hingsten Tout le Monde.

Hans mormor Roxana Ra är helsyster till Ronda BM, framgångsrik i Int I, och halvsyster till ett flertal dressyrhästar. Ur stostammen kommer även flertalet godkända hingstar och Grand-Prixhästar.

So Perfect finns tillgänglig via TAI från Helgstrand Dressage på ordinarie licens

Läs mer om So Perfect på Helgstrand Dressage’s hemsida här

So Perfect 2023